heiligebibliotheekpagina.png
Beelden Header SACRED LIBRARY-02.png
Beelden Header SACRED LIBRARY-01.png

Heilige bibliotheek

Inspirerende boeken en teksten die de zielenreis kracht bijzetten om uiteindelijk te ontwaken in de WAARHEID.
“Pathways for awaking into christ mind, remembering your original wholeness.”

Voortgebracht door mijn verlangen de handvatten in mijn eigen voortdurende reis van ontwaken te delen. Deze boeken en teksten van onschatbare waarde over wat het echt betekent om ontwaakt te zijn, hoe daar te geraken en uiteindelijk te realiseren dat we er nooit zijn weggegaan.

Spirituele Romans

Mooie boeken om mee te nemen op vakantie of elke soort van reis. Verhalen waar een heldere spirituele boodschap in verwoven is. Deze romans ontwaken de lust binnenin om verder te zoeken in DE WARE natuur van onze persoonlijke reis.

Biografieën

Waargebeurde verhalen van inspirerende zielen die het voor elkaar krijgen om de manier waarop we naar de werkelijkheid kijken en onze uitleg hiervan te veranderen.

Pathways for awakening into christ mind

Metaphysische lessen en paden, specifiek ontworpen door Spirit die onze ziel daadwerkelijk thuisbrengen. Cursussen voor de studenten die echt toegewijd zijn om de aanwezigheid van LIEFDE in hun ZELF te erkennen, en die bereid zijn 100% verantwoordelijkheid te aanvaarden voor hun gehele beleving. Hun weg door hun eigen op angsten gebaseerde patronen heen te werken, en door het aanhoudend praktiseren en toewijden ontwaken in de realisatie dat ALLEEN LIEFDE ECHT IS. En zo dus een eigen, originele perfect onschuldige staat van heelheid herinneren.