Beelden Header HEALING & MASSAGES-01.png
Beelden Header HEALING & MASSAGES-03.png
maria_4.jpg

Radical Inquiry

Radical Inquiry is een helingstechniek die gebaseerd is op het mantra van Way Of Mastery: ‘adem eerst, denken laatst, hart en gevoel daartussen.
Je bent voor 100% verantwoordelijk voor je eigen ervaringen, dus realiseer je dat je altijd de gevolgen van je eigen keuzes aan het beleven bent (juist dat is het radicale gedeelte ervan).
Dit is echter goed nieuws... Als ik altijd de gevolgen van mijn keuzes aan het beleven ben, en ik BEN een oneindig Vrij Wezen (en ik verzeker je ervan dat je dat bent) met de kracht van vrije keuze (wat de kracht om te scheppen is).
Dan ben ik vrij om op elk moment een nieuwe keuze te maken.

Als ik dus inzicht kan krijgen in de keuzes die ik in het verleden gemaakt heb, en kan zien waar ze ingeslopen patronen zijn geworden, misschien ontstaan uit angst omtrent een gebeurtenis uit het verleden. En ik kan de conclusies zien die ik daaruit getrokken heb, de strategieën (van het ego) gevormd om toekomstige gebeurtenissen van een zelfde aard te voorkomen.

En ondanks dat ze nog steeds mijn leven beheersen, ben ik me van de originele keuzes niet meer bewust Jedoch weerhouden ze mij ervan mijn mogelijkheden ten volle te benutten.
Ken je ze, al die keren waar je tegen dezelfde patronen aanloopt en je zegt… ‘Oja, dat doe ik altijd!’…‘Ik kan er ook niks aandoen,…zo ben ik nu eenmaal’.
Dat klinkt niet echt al seen VRIJ WEZEN met de goddelijke gift van vrije keuze, toch?!!!

Dus wat als we eens wat nader onderzoeken en het feitelijk een onbewust patron is, geboren uit angst, waar wij onze kracht aan gegeven hebben. Onze kracht om te creeëren, dat wat we dachten dat ons veilig zou houden. En hier zou het goed zijn op te merken dat we alleen uit Angst of Liefde kunnen handelen. Echter, de gevolgen ervan verschillen nogal.

Ook dit is echter weer goed nieuws, want enkel Één hiervan is waar, En je raadt het al; dat is Liefde !   Alleen Liefde is Echt en in LIEFDE, dus in REALITEIT, zijn we al veilig voor altijd. Wat niet wil zeggen dat we er niet voor kunnen kiezen de gevolgen van een angstige keuze te kunnen ervaren. Dat is echter alleen mogelijk omdat we de onbegrensde keuze hebben gekregen. En dat is de scheppingskracht, geboren uit de LIEFDE die ons geschapen heeft, die ons vorm gegeven heeft, die ons het leven gegeven heeft en ons gelijk aan zichzelf heeft geschapen, waarmee we voor altijd EEN zijn.

En we hebben deze kracht van oneindige mogelijkheden gebruikt om te zien of we een schepping konden maken die niet is als, en zelfs zonder, dat wat ons gecreeërd heeft…dus in onze poging ons af te scheiden van die Liefde stuitten we op angst, waarvan het ego gemaakt is.

Dus: ego = denken gebaseerd op angst.

Als je kunt zien dat Liefde altijd een uitbreiding van zichzelf is, wat de aard van Liefde is, en dat angst zich tegen de waarheid verzet, dan kun je ook zien dat de illusie, die angst is, en de gevolgen die data uit voort kunnen vloeien, precies dat zijn wat ons weerhoudt het leven te leven waar we voor geboren zijn.

Welnu: adem is de brug naar de geest   en dat is je hart (ziel) die alle keuzes die je ooit hebt gemaakt tegen de waarheid weet en zich herinnert. En weet hoe ze ongedaan te maken.Dus wat een vaardige en op de geest  afgestemde facilitator van Radical Inquiry voor jou kan doen is aanwezig zijn met jou, en door deze aanwezigheid en het stellen van de juiste vragen, je herinneren aan je adem, je door gevoelens heen leiden en je uitnodigen ze volledig te voelen. Mede hiervoor een veilige ruimte te verschaffen zodat je er als het ware onder kunt komen, onder deze gevangen emoties en gevoelens. En wat eronder zit is ALTIJD meer van wie jij ECHT BENT. En jij bent onvoorwaardelijke Liefde die af en toe net doet of-ie iets anders is.

Radical Inquiry

Channeling

We kunnen spreken van channelen als iemand genoeg samengevoegd is met de heelheid waar we allemaal een deel van zijn .
Degene die channelt kan zichzelf in een zodanige staat (frequentie) brengen dat een niet in lichaam zijnde ziel of een groepsbewustzijn (van niet in vlees verkerende zielen) door diegene heen kan communiceren met jou.

Het is in feite iets wat we allemaal wel eens doen en kunnen. Het is enkel een kwestie van oefening of een roeping. Als iemand dit vaker kan en doet gebeurt dit vaak in samenwerking met een verheven meester; iemand die de aardse weg al bewandeld heeft en nog steeds toegewijd is aan het ontwaken van zijn broeders en zusters op deze planeet. Voorbeelden hiervan zijn o.a. Jeshua (Jezus), Heilige Maria, Maria Magdalena, Quan Yin, St.Germaine etc. Voor hen is dit een goede manier om te communiceren vanuit een hoger perspectief Omdat de dimensie waar deze meesters zich in bevinden meer buiten de tijd plaatsvindt kunnen hun communicaties vanuit een veel breder gezichtspunt jouw reis, jouw ontwaking, aanzienlijk bespoedigen.

Om op deze manier met zo’n verheven meester te werken kan een roeping zijn waar iemand mee ingestemd heeft alvorens zelfs maar te incarneren.

Een zeer bekende en gewaardeerde channelaar was Edgar Gayce: de slapende profeet die in een soort trance in staat was was om in te ‘tappen’ in het menselijke bewustzijn. Vanuit deze staat kon hij berichten communiceren om mensen te helpen met een groot aantal uiteenlopende kwalen en ziektes. Maar ook een schier onuitputtelijke stroom van informatie over wetenschap, geschiedenis, toekomst etc.

De soorten channels die tegenwoordig van zich doen spreken zijn voornamelijk behulpzaam in het het ontwakingsproces waar onze geliefde moeder aarde doorheen aan het gaan is. En wij met haar. Enkele voorbeelden van deze channels zijn Jayem, die de Way Of Mastery leringen gechanneld heeft door zijn communicatie en devotie aan Jeshua (jezus), alswel Pamela Kribbe (ook een channel van Jeshua), een Nederlandse dame die verscheidene zeer behulpzame boeken heeft geschreven mocht je willen ontwaken in het Christus bewustzijn. Andere voorbeelden zijn Helen Schuchmann, die de Cursus in Wonderen heeft gechanneld, Abraham Hicks en Ashamarae die St.Germain channelt.

De laatste categorie is waar we hier voornamelijk in geinteresseerd zijn, en we zullen je altijd naar diegenen verwijzen waar we persoonlijk sessies mee hebben gehad. Deze channels hebben bewezen een connectie te hebben met een andere dimensie dan waarvoor wij op het moment gekozen hebben. Door hiermee te communiceren wordt ons eigen proces versneld.